ChristenUnie op werkbezoek in Oldebroek

IMG_0665b13-03-2015 13:20 13-03-2015 13:20

ChristenUnie: keuzes maken bij vernieuwen winkelcentra en bedrijventerreinen

Doorgaan met de vernieuwing van het winkelcentrum aan het Meidoornplein in Wezep, of juist gas terug nemen? Dat dilemma krijgen de kandidaten van de ChristenUnie voor Provinciale Staten voorgeschoteld bij hun werkbezoek aan de gemeente Oldebroek.
Het is in deze tijd lastig om woningen en winkels verhuurd te krijgen. Ook op het bedrijventerrein H2O langs de A28 zijn nog altijd veel percelen beschikbaar. Oldebroek ontwikkelt dit gebied samen met de gemeente Hattem en Heerde.

Pieter Plug, lijsttrekker van de ChristenUniefractie pleit ervoor om de geplande ontwikkelingen goed tegen het licht te houden: “Hoeveel woningen kun je verhuren of verkopen, en zijn er ondernemers die zich willen vestigen? Door het financiële plaatje van diverse plannen naast elkaar te leggen, krijg je de mogelijkheid om het ene plan verder te ontwikkelen, en ergens anders te kiezen voor een andere invulling. Als provincie kunnen wij meedenken en als dat nodig is een steuntje in de rug geven om plannen verder te helpen.”

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie op werkbezoek in Oldebroek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015 > maart